Style by Sanna täyttää vaatekaupan kokoisen puutteen

Yritykset

style-by-sanna-nettiin-rgb-jpg.jpg

Kiuruvedelle on taas perjantaina aihetta iloon, kun keskustassa avaa jälleen ovensa uusi vaatekauppa. Sanna Mannisen Style By Sanna sijaitsee keskeisellä paikalla ns. Apteekin talossa.

Sanna Manninen kertoo suunnitelleensa kaupan perustamista pitkään. Vihdoin talvella asiat loksahtivat kohdalleen.
- Pitkäaikaisesta haaveesta tulee nyt totta. Oman vaateliikkeen perustaminen on ollut minulla mielessä jo useiden vuosien ajan.

Omaa vaatekauppaa Manninen on suunnitellut ja valmistellut talven ja kevään ajan rauhassa. Hän sanoo, että Kiuruvedellä oli juuri Style by Sannan kokoinen aukko vaatemarkkinoilla.
- Tämäntyylistä vaatekauppaa ei Kiuruvedella ole, nuorekkaita vaatteita niin miehille kuin naisillekin. Pääpaino on nimenomaan nuorekkaissa ja trendikkäissä vaatteissa, yrittäjä sanoo. Asiakaskunnakseen Manninen laskee kaikki. Valikoimmista löytyy monenlaisia vaatteita yläkouluikäisille ja nuorekkaille senioreillekin. Lasten vaatteita Style by Sannassa ei kuitenkaan ole.

Uusi vaateliike ei ole hetken mielijohde eikä se ole noussut pikaisesti, vaan Manninen on itse suunnitellut kokonaisuuden rauhassa.
- Monet tuttavat ovat sanoneet, että liikkeestä on tullut minunlainen ja minun näköinen. Olen siis onnistunut, sillä halusin tehdä tästä omanlaisen myymälän, hän sanoo. Tuoreella yrittäjällä on pitkä kokemus vaatealalta. Hän on työskennellyt myyjänä ja myymäläpäällikkönä useiden eri ketjujen myymälöissä muun muassa Iisalmessa.

Merkkiliikkeet, kuten Vero Moda ja X-Globe sekä monet tunnetut vaatemerkit, muun muassa Jack&Jones ja Vero Moda ovat tulleet hänelle vuosien aikana tutuiksi.
- Halusin myyntiin laadukkaita tuotteita ja merkit, minkä takana pystyn seisomaan. Tunnen nämä brändit ennestään ja muun muassa Levis-tuotemerkin saaminen omaan liikkeeseen oli hieno asia, Manninen kertoo.

Style by Sannan yksi vahvuus yrittäjän itsensä mielestä on pitkä kokemus ja ammattitaito. Hän haluaa panostaa asiakaspalveluun, sillä juuri siinä hänellä on eniten kokemusta.
- Aikaisempi kokemus vaatekaupoissa on opettanut siihen, että pystyn tarjoamaan asiakkaalle juuri hänelle sopivia vaihtoehtoja. Vuosien aikana työssä minulle on karttunut taito nähdä jo pelkästä vaatteesta, millaiselle asiakkaalle se sopii parhaiten.

Sanna Manninen uskoo, että Kiuruvesi on hyvä paikka vaateliikkeelle. Vaikka naapurissakin on vaateliike, ovat heidän valikoimansa erilaiset.
- Meillä voi olla samoja tuotemerkkejä, mutta tuotteet eivät ole samanlaisia. Käytännössä asiakkailla on nyt siis aiempaa enemmän valinnanvaraa, hän sanoo.

Manninen tietää, että monissa kiuruvetisissä erikoisliikkeissä käy asiakkaita myös naapurikunnista. Siihen hänkin on valmis.
- Style by Sannan valikoima on niin laadukas ja laaja, että se kestää suuremmankin asiakaskunnan. Siksi voin toivottaa kiurukkaiden lisäksi myös naapurikuntien asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan uuteen liikkeeseen ja sen valikoimaan.

Style by Sanna avaa ovensa perjantaina ja avajaistarjouksia on luvassa koko viikonlopun ajan. Lehtimainosten lisäksi uuden liikkeen tarjouksia ja ajankohtaisia asioita voi seurata facebookista.

Kotimaa

Yritykset

Apec.fi