RunniRockin VIP -tiloissa eletään herroiksi!

Viihde

kuva-nettiin-rgb-jpg.jpg

Tämänvuotisen RunniRockin VIP-tiloissa Iisalmen Luuniemellä perjantaina ja lauantaina 11. – 12.8. nautitaan kesän kovimman artistikattauksen tuoman hienon tunnelman lisäksi myös erityisen hyvästä ja maistuvasta ruokakattauksesta. Ravintola Raatihuoneen Buffet-pöytien antimet yhdessä tasokkaan ohjelman kanssa takaavat onnistuneen ja viihtyisän illanvieton niin isommille kuin pienemmillekin seurueille. VIP-ravintolassa on 300 asiakaspaikkaa, joten tilaa riittää vain nopeimmille.

VIP-tilan ruokatarjoilun järjestävän Ravintola Raatihuoneen Olli Ylhäinen kertoo, että kaikki tarjottavat, niin alkupalat kuin pääruoatkin ovat sekä laktoosittomia että gluteenittomia. Myös erikoisruokavaliota noudattavien tarpeet huomioidaan, kunhan niistä saadaan tieto etukäteen. Jos asiakas toivoo esimerkiksi kasvisruokaa, niin asia järjestyy, kun siitä ilmoittaa ajoissa tilausta tehtäessä.

Molempina iltoina on tarjolla eri ruokalajeja, joten molempina iltoina tulevat eivät joudu syömään samoja ruokia. Monipuolisten noutopöytien tarjonta sisältää niin lihaa, kanaa kuin kalaakin. Perjantaina on useiden eri salaattivaihtoehtojen lisäksi tarjolla mm. appelsiini-salviabroileria, marinoituja kasviksia sekä yrttiriisiä. Lauantaina puolestaan nautitaan salaattien lisäksi karamellipossua, uunijuureksia ja lohkoperunoita. Menu sisältää ruisleivän ja levitteen, kotikaljan, jälkiruoan ja kahvin. Jälkiruoaksi nautitaan molempina iltoina marinoituja hedelmiä ja limevaahtoa.

RunniRockin VIP-teltta sijoittuu sopivalle näköetäisyydelle päälavasta, joten ohjelmaa voi seurata vaikka suoraan ruokapöydästä käsin. Lisäetuna ovat vielä omat juomatarjoilupisteet ja tarjoilijat, joten jano ei pääse yllättämään ainakaan liian pitkän jonottamisen seurauksena. VIP-ravintolassa on luonnollisesti myös omat vessat, joten jonottamiselta vältytään myös sillä puolella.

RunniRockin VIP-paketti sisältää pääsylipun, istumapaikan, ruokatarjoilun noutopöydästä, ruokajuomana kotikaljan, jälkiruoan, kahvin sekä mahdollisuuden seurata ohjelmaa takuuvarmasti sateettomasta tilasta käsin. VIP-lipun hinta yhdelle illalle on 75,00 / hlö. RunniRockin VIP-paketti on erinomainen vaihtoehto viihtyisään illanviettoon kaikenlaisille suuremmille tai pienemmille seurueille, yritysvieraille, henkilökuntaseurueille, urheilujoukkueille, kaveri- ja polttariporukoille, pariskunnille tai ihan yksittäisille ihmisillekin.

RunniRockin VIP-paketti tarjoaa kulinarististen nautintojen lisäksi Ylä-Savon kesän kovimman artistikattauksen. Perjantaina 11.8. Luuniemen lavalle nousevat jo Hanoi Rockista tuttu, soolourallaan yhdeksi koko kansan eniten arvostamista ja rakastamista rockmuusikoista noussut Michael Monroe, yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista, yli puoli miljoonaa albumia myynyt suomalaisen popin ikoni Kaija Koo sekä viimeisen Suomessa tänä kesänä tehtävistä seitsemästä keikasta alkuperäiskokoonpanollaan tekevä, yksi Suomen kaikkien aikojen pop-ilmiö, legendaarinen Dingo.

Lauantaina 12.8. esiintyjälistalla ovat kotimaisten naisartistien terävimpään kärkeen ”Carrie”, ”Leijonakuningas” ja ”Elefantin paino” -hiteillään noussut, kesän festarikunigattareksikin mainittu upeaääninen laulaja-lauluntekijä Ellinoora, suomalaisen rockin jättiläinen, jo 40 vuotta ihastuttanut, nykyisin harvakseltaan keikkaileva, suomalaiseen sielunmaisemaan kollektiivisesti piirtynyt Eppu Normaali sekä melodista metalliosastoa edustava, vuonna 1996 perustettu, 8 kultaa myynyttä studioalbumia, yhden kultaa myyneen kokoelmalevyn ja yhden kultaa myyneen DVD:n julkaissut kemiläinen Sonata Arctica.

Menu PE

Vihersalaatti
Peruna-ruohosipulisalaatti
Waldorfin salaatti
Lämminsavulohi
Savukinkku-pastasalaatti
Appelsiini-salviabroileri
Marinoidut kasvikset
Yrttiriisi                                                    

Menu LA

Vihersalaatti
Maalaisperunasalaatti
Coleslaw
Savulohi-Caesarsalaatti
Broileripastasalaatti
Karamellipossu
Uunijuurekset
Lohkoperunat

Menu sisältää ruisleivän ja levitteen, kahvin sekä jälkiruuan ja kotikaljan.
Jälkiruoka molempina päivinä: Marinoidut hedelmät ja limevaahto

Kotimaa

Yritykset

Apec.fi