RK Huolto-Osa Oy on myös nykyaikainen dieselkorjaamo

Yritykset

rk-nettiin-rgb-jpg.jpg

Iisalmessa vuonna 2012 perustetun RK Huolto-Osan palvelutarjonta on monipuolisempi kuin moni arvaa. Harva nimittäin tietää, että Iisalmessa toimiva RK Huolto-Osa on myös yksi Suomen nykyaikaisimmista dieselkorjaamoista.

Yrittäjä Janne Kangasniemi kertoo; viime vuosina on yrityksessä satsattu vahvasti nimenomaan dieselkorjaamon puoleen, koska niille palveluille on ollut kova kysyntä ja tarjontaa ei ole ollut näillä seuduin. Meidän entiset palvelut säilyvät ennallaan ja oikeastaan vain paranevat uusien hankintojen myötä. Olemme toimineet vuodesta 2012 lähtien varaosa-, hydrauliikka- ja huoltoliikkeenä ja palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiäkin.

Alkuun yritys toimi Venakontiellä, missä tilat olivat rajalliset, mutta kun yritys pääsi muuttamaan entisen Diesel-Talon tiloihin Yrittäjäntielle, niin tuli mahdollisuus laajentaa toimintaa.
-Meistä tuli Bosch Diesel Center keväällä 2016 ja silloin investoimme EPS815-dieselkoepenkin varustettuna suuttimien ja pumppujen testausvarusteilla. Koepenkin lisäksi hankimme myös paljon erikoistyökaluja ja laitteita, sekä aloimme kouluttaa henkilökuntaa dieselasiantuntija tehtäviin. Nykyaikaisten dieseljärjestelmien korjaaminen vaan yksinkertaisesti vaatii nämä edellä mainitut hankinnat. Kyllähän tämä investointi on aiheuttanut paljon hampaiden kiristelyä ja unettomia öitä, mutta koskaan ei pidä mennä siitä mistä aita on matalin.

Liityimme Bosch Diesel Center ketjuun sillä se on markkinajohtaja dieseljärjestelmien/-komponenttien testauksessa ja korjauksessa, näin pystymme tarjoamaan korjausratkaisuja muille korjaamoille, sekä yksityis- ja yritysasiakkaille. Muut korjaamot voivat yhteistyössä meidän kanssa tarjota näin asiakkailleen tasokkaat dieselkorjaus-palvelut.
-Meillä on asiakkaita myös ympäri suomen, ja tarjoammekin asiakkaillemme ilmaisen rahtipalvelun koskien huoltoon tulevia dieselkomponentteja, sanoo Kangasniemi.

RK Huolto-Osa on myös monipuolinen varaosa-, hydrauliikka- ja huoltoliike. Meillä on perusvarasto yleisimmistä varaosista sekä laaja hydrauliikkavarasto. Toimitamme varaosat ja tarvikkeet niin isoihin kuin pieniin ajoneuvoihin, koneisiin ja laitteisiin, merkistä ja mallista riippumatta. Toimitamme varaosia myös teollisuuden tarpeisiin. Tyypillisimpiä varaosia näistä on paineilma, sähkötuotteet, työkalut, öljyt, laakerit, tiivisteet sekä hihnat.
-Meiltä saa myös jenkkiautojen osia, sillä itse olen harrastanut Amerikan autoja nuoresta pojasta asti, kertoo Kangasniemi.

-Yksi meidän valteista on se, että emme ole sidottuja mihinkään tiettyyn merkkiin, vaan voimme itse valita tavarantoimittajat, joten meidän varaosavalikoima on lähes rajaton. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus autojen ja koneiden parista, ja tästä syystä meillä on vahva käsitys siitä mitä asiakas oikeasti tarvitsee. Monen korjattavan koneen tai laitteen voi pilata halvoilla tarvikevaraosilla, joten täytyy olla tarkkana mitä mihinkin laittaa. Meillä panostetaan varaosamyynnissä erityisesti varaosien laatuun, ja siihen että asiakas saa tarvitsemansa ja mahdollisimman nopeasti.

Hydrauliikkapalvelumme ovat monipuoliset ja laadukkaat. Valmistamme letkut asiakkaalle heti mukaan, ja varastostamme löytyykin laajalti hydrauliikkaletkuja, liittimiä sekä komponentteja. Oman korjaamon ansiosta myös hydrauliikan asennustyöt onnistuu asiakkaan odottaessa paikanpäällä.

Tarjoamme asiakkaillemme huolto- ja korjauspalveluita niin henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin, kuin myös koneisiin ja laitteisiin. Koulutetut mekaanikkomme tekevät perushuollot, vaativat autosähkötyöt, dieselmoottoreiden korjaukset ja huollot, sekä kaikki vianetsinnät ja korjaukset ”fillarista pillariin”.

-Henkilö- ja pakettiautot ovat meille suuri asiakaskunta, mutta raskaankaluston määrä on jatkuvassa kasvussa. Siihen myös panostamme.
-Työkoneiden huollot ja korjaukset on tietenkin erittäin iso osa toimintaamme. Toimimme valtuutettuna JCB- ja Keenan merkkihuoltoliikkeenä.
Myös Clen, Webasto ja Eberspächer merkit löytyvät liikkeestämme.
Olemme valtuutettu Webasto ja Eberspächer huolto- ja varaosaliike, ja pyrimme siihen että sesonki aikaan meiltä löytyy kaikki yleisimmät lämmittimet ja varaosat suoraan hyllystä. Meillä asennetut lämmittimet sekä meiltä hankitut varaosat ovat takuunalaisia. Lisälämmitin voidaan asentaa lähes kaikkiin ajoneuvoihin.

Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi viisi työntekijää kokopäiväisesti ja syksyllä toivottavasti saadaan joukkoomme yksi asentaja lisää, sillä syksyllä alkava, kevääseen kestävä lisälämmitinsesonki työllistää taas mukavasti. Keväästä syksyyn pyörii puolestaan taas ilmastointihuollot muiden huoltojen lisänä.

Varaosamyynnissä ja työnvastaanotossa Teitä palvelevat Voitto Koski, Timo Juntunen ja Mervi Koski, dieselkorjaamopalveluissa Janne Kangasniemi ja korjaamo sekä huoltopuolella Jyrki Kangasniemi sekä Vesa Lapinkoski. Yrityksestämme löytyy lisää tietoa www.rk-osa.fi, ja ajankohtaisia tiedotuksia löydät facebookista.

Liikkeemme on avoinna ma-pe 8-17, joten tervetuloa käymään.

Kotimaa

Yritykset

Apec.fi