Original Sukeva tapahtumassa YLETV:n kuvausryhmä paikalla

Viihde

original-sukeva-logo-rgb-jpg.jpg

Kuudetta kertaa järjestettävä Original Sukeva tapahtuma toteutetaan tänä kesänä Juhannuksena. Juhannusjuhlien 22.-24.6.2017 illan bileiden pääesiintyjinä on ruotsalainen ysäritähti Pandora ja viimeisimmässä Vain Elämää ohjelmasarjassa hurmannut Irina. Lisäksi juhannuksen esiintyjinä    ovat Stig, CatCat, Telaketju, Facelift, Bilebändi The Heatwave Band, Pretty Wild Ones ja torstai-illan Juhannustansseissa Läpivalaisu-orkesteri. Tapahtuman juontaa tuttuun tyyliin Jussi Vatanen ja Katja Oittinen.        

Original Sukeva on mukana HulaHula Suomi tempauksessa, jossa Juhannusaattona koko Suomi tanssii klo 22. Robinin Hula Hula biisin tahtiin. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni suomalainen tanssimaan  samaan aikaan-samaa biisiä, tavoitteena maailmanennätys. Aikaisempina vuosina hahmokisan voittanut Neiti Orgsu lanseerasi Original Sukevaan omat tanssiaskeleet, joiden tahtiin tänäkin vuonna juhannuksena tanssitaan.                        

Original Sukeva on tunnettu myös useista eri kilpailuista. Tänäkin vuonna ratkaistaan Katusähly-Landbandyn, Rangaistuspotku Sukeva Openin, Originaali Bingon, Tikkakisan, Ysäriasu ja Makkaransyöntikisan mestaruuksista. Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Telemark alastulon Maailmanmestaruus saa tänä juhannuksena aivan uuden sykkeen kun paikalle saapuu YLEn Hula Hula Suomi kuvausryhmä. Illan TV-lähetyksessä tulee siis LIVE-kuvaa Original Sukeva Telemark alastulon maailmanmestaruuskisoista. Telemark kisaan ja muihin päivän tapahtumiin (klo 12.-19.) on yleisöllä vapaapääsy. Illan bileiden (klo 19.-02.00) lippuja saa Original Sukeva Tapahtuma-Areenalta ja portilta.

Ennakkolipunmyyntipisteet Iisalmessa Prisma ja Citymarket, Sukevalla Linnanportti ja Yhteispalvelu, Sonkajärvellä Yhteispalvelu ja netissä www.lipputoimisto.fi Ennakkoon  ostetuissa lipuissa tuntuva alennus.

Kotimaa

Yritykset

Apec.fi