Intialainen päähieronta auttaa kiireisen stressiin

Teemat

wSäihke.jpg

Susanna Lahti sanoo, että kannattaa kokeilla intialaista päähierontaa. Se auttaa muun muassa päänsärkyyn.

 Lapinlahtelainen Hoitola Säihke tarjoaa rentouttavia hetkiä keskellä kiireistä arkea. Yrityksen tavoitteena on tarjota hyvää oloa kokonaisvaltaisesti keholle ja mielelle.

 Yrittäjä Sanna Lahti suosittelee rentoutukseen muun muassa intialaista päähierontaa, josta monet ovat löytäneet avun stressiin ja  päänsärkyyn.

- Useat ihmiset ovat nykyisin kiireisiä ja stressaantuneita.  Silloin pieni irtiotto, esimerkiksi puolen tunnin rentouttava päähieronta on erinomainen keino hengähtää hetken verran, hän sanoo.

 Päähieronta helpottaa mm. kireää kallonpohjaa ja ohimojen aluetta. Intialaisessa päähieronnassa käydään läpi myös kasvojen alue kevyesti hieroen.

Intialainen päähieronta tehdään istuen, eikä vaatteitakaan vähennetä. Se on helppo ja vaivaton tapa saada apua pään ja niskan alueen kipuihin.

Päähieronnan lisäksi kosmetologikoulutuksen omaava Lahti suosittelee luonnonkosmetiikkaa.

 - Olen käyttänyt ja myynyt kotimaisia Ekopharma-tuotteita kolmen vuoden ajan. Niissä vaikuttavina ainesosina on suomalaiset marjat ja niiden siemenöljyt. Ne ovat erinomainen vaihtoehto muun muassa herkälle ja allergiselle iholle, Lahti suosittelee.

Lisätietoa luonnonkosmetiikkaan keskittyneen Hoitola Sähkeen tuotteista ja palveluista saa verkkosivuilta hoitolasaihke.fi

Kotimaa

Yritykset

Apec.fi